No niin, lentoemoilla on ollut joskus, en tiedä onko vieläkin, maksimipainorajoitus.

Luojan kiitos en ole lentoemäntä.

Joku reppana lienee sortunut herkkuun thairuokaan reippaammalla otteella määränpäässä ja saanut 4 päivää aikaa laihtua päästäkseen joskus kotimaansa kamaralle, ja viritellyt tämmösen dieetin.

Tai mistä minä tiedän kuinka se on tapahtunut mutta mä visioin sen nyt näin :D

Okei eli lista näyttää tältä, kopsin netistä :

Aamiainen

Aamiainen on joka päivä samanlainen: puolikas greippiä, kahvia tai teetä, ilman maitoa ja sokeria.

1. Päivä

Lounas: noin 200 g keitettyä kalaa tai purkki tonnikalaa veteen säilöttynä, salaattia, tomaattia ja omena.

Päivällinen: kaksi keitettyä kananmunaa, 170 g vihreitä papuja ja puolikas greippiä. Lämmitä pavut, muserra toinen muna päälle ja mausta miedosti yrteillä.

2. Päivä

Lounas: noin 200 g broilerinlihaa, salaattia ja 1 ½ dl tomaattimehua.

Päivällinen: kukkakaalia ja kurkkua, kumpaakin noin 1 ½ dl ja 170 g vihreitä papuja. Jälkiruoaksi ananasta omassa liemessään.

3. Päivä

Lounas: grillattu rasvaton jauhelihapihvi eli 125 g mieluusti kokolihasta jauhettua lihaa, pieni sellerinvarsi, salaattia ja omena.

Päivällinen: puolikas grillattua broileria, tomaatti, 1 ½ dl sokeroimatonta ananasmehua.

4. Päivä

Lounas: kaksi kovaksi keitettyä kananmunaa ja vihreitä papuja, 1 ½ dl tomaattimehua.

Päivällinen: noin 200 g:n kokolihapihvi valmistettuna ilman rasvaa, tomaatti, salaattia, 1 ½ dl ananas-mehua.

Okei, tässä on monta ihmetystä tai tökkäävää,

- kahvia tai teetä ILMAN maitoo ja sokeria. Ei pysty. Jompaa kumpaa on pakko olla. Onko Hermesetas sallittua? Mä nyt päätän että on.

- tai purkki tonnikalaa veteen säilöttynä Dear god... okei parempi sit et en löydä YHTÄKÄÄN ruotoo.

- Lämmitä pavut, muserra toinen muna päälle ja mausta miedosti yrteillä. Miksi? Onko se jotenkin ruokasampaa niin? Ja miksi vaan toinen muna?

- Broitsu, jauheliha, no can do. MUTTA tämmönen ohjeistus löyty että 50 grammaa lihaa voi korvata yhdellä kananmunalla.

- tomaattimehu yök, kukkakaali yök

-paljonko painaa puolikas grillattu broileri?

 

Mutta sitten näitä pelastuksia eli

-Minkä tahansa kasvisannoksen (ei salaattia) voi korvata samalla määrällä artisokkaa, parsaa, ruusukaalia, keräkaalia, munakoisoa, hapankaalia, pinaattia tai turnipsia tuoreena, höyrytettynä tai keitettynä.

Luulen että en oo ikinä nähnytkään turnipsia, saatikka maistanut. Epäilen että sitä ei oo tossa lähi-Siwassa :D Ruusukaalia en syö, se on yök. Mutta munakoiso on hyvää, samoin pinaatti, keräkaali.

-Salaatissa tomaatin voi korvata suikaloidulla paprikalla tai keskikokoisella porkkanalla. Tomaattimuhennoksen voi korvata dieettiin kuuluvalla tai kasvikset korvaavalla kasviksella. Jos tomaattimehu on korvattava, käytä liha- tai kanalientä.

Paprika ja porkkana jees, mutta niin on tomaattikin. Toi tomaattimehu on näköjään ohittamaton...onneksi sitä ei oo hirveesti per päivä.

- Jos olet allerginen greipille tai omenalle, käytä vain jompaakumpaa. Hedelmäannoksen tilalle sopii myös 3 pientä aprikoosia, ½ pienestä cantaluponmelonista, keskikok. nektariini tai persikka, pieni appelsiini, runsas dl kuutioitua ananasta, 2 pientä luumua  tai 2 dl mansikoita

Tämä on jees, tosta valikoimasta uppoo kaikki.

-Sokeroimattoman ananasmehun voi korvata omenamehulla.

Ou jee, tykkään molemmista.

Mausteina saa käyttää suola, pippuri ja sitruunanmehu, ja 2 litraa vettä juotava päivässä.

Ja tässähän ei läski lähde vaan nestettä taitaa olla kaikki mutta silti ehkä ihan kokeilemisen arvonen. Kalorimäärä tässä vaihtelee 550-1010 kalorin välillä, eli melkosen niukkaa on. Mutta kun kattoo listaa muuten niin masu tulee täyteen koska kasviksien määrää ei oo välillä rajattu ollenkaan, esimerkiksi lounaalla. Jostain linkistä tuli vastaan et 2.5 dl per kasvis sillon kun ei oo rajattu ohjeessa, ja se on aika paljon, jo pelkästään lounaalla tulis puol litraa salaattia ja tomskua.

Omenat ja mehut voi säästää välipaloiksi, muutenhan tässä ei ole kuin aamupala, lounas ja iltaruoka. Kahvia ja teetä tosin saa juoda.

En tiiä, kaippa tätä on kokeiltava, ja kun ei kestä kuin neljä päivää niin sen nyt on vaikka miten päin. Mun pitää mulkata tosta oma versioni ja kirjata ylös ja mennä sen mukaan sit ruokaostoksille. Jos kokeilis tätä ens viikolla, nyt viikonloppuna meen kotipuoleen niin en ala siellä tämmösen kanssa kikkaileen.

Okei, jatkan dieettien haeskelua.

P.S. Pieni räjähtäminen kun googlasin turnipsia, se on NAURIS :D