Ei oo huvittanut / pystynyt keskittyyn bloggaamiseen moneen päivään.

Syönyt kyllä olen. Mutta paino oli tänään kun punnasin 69.3 eli alenevassa suunnassa kuten kesälomapäivätkin, viimeinen viikko meneillään. Ei harmita, olisin voinu mennä töihin jo viikon loman jälkeen, ei mitään tekemistä eikä kiinnostustakaan mihinkään joten samapa tuo vaikka loppuukin koko loma. Tulipahan lusittua kuitenkin.

En oo pitänyt nyt kirjaa syömisistä sen tarkemmin mutta olen syönyt aika vähän, ei oo maistunut oikeen mikään. Sisko tarjosi Rollsin kasvishamppariaterian, se on ehkä "pahin" annos, kotopuolessa söin köyhiä ritareita ilman kermaa ja hilloo monta, toisaalta muurinpohjalättyä ei sitten uponnut kuin muutama, leipää kylläkin, juusto pysyi aisoissa. Uusia perunoita ja silliä, sedän tuomia laivakarkkeja meni 200 grammaa yhdellä istumalla, niitä Mariannerakeita, ihania. Suklaatuuttikin tuli syötyä jossain välis.

Kämpillä oon syönyt paljon näkkäriä ja tomaattia, he-ma-paa ja pastaa (sitä tummaa !!! ) tomaattikastikkeella, light -mehua ja vettä jossa sitruunamehua. Silliä ja ruisleipää. Piimää. Ei mitään himoja karamelliin tai muuhunkaan epäterveelliseen. Ihme sinänsä.

Tää viikko menee vielä varmaan samoin et syön mitä sattuu, mutta sitten alkaa työt ja pitää kattoo miten sitten, meneekö eväiden kanssa vai söiskö töissä...Voi olla että tää sama määrä mitä nyt oon syöny ei riitä koska töissä kuluukin enemmän kuin kotona makoillessa.

Juttailusta piti kirjottaa sellanen hajatelma, se on tässä.

Eli paino putos helposti, ei ollu nälkä. Jos olis sekasyöjä tai viittis perata kaloja niin tota mättöä vois jatkaa loputtomiin jos sietää sen rahkamäärän, koska niillä protskuilla saa vaihtelua ilta- ja päiväruokaan, mua alko tökkiin se tonnari varsinkin kun menin ostaan jotain missä oli pirusti ruotoja mukana, kiukutti se nyppiminen. Oon miettinyt et lasken sen rahkan arvosta jugurttia sen tilalle ja tosiaan puuron ja leseiden tilalla leipää, muuten voisin jatkossakin syödä just tämmösen aamu- ja iltapalan. Se oli ihan jees määrältään muuten.

Samoin välipalana se setti on ihan ok.

Mutta lounas ja iltaruoka, se 100 grammaa lihaa tai kalaa, eli mulla kalaa tai soijaa, siihen mun on keksittävä jotain vaihtelua tai jotain, en tiedä mitä, että sitä pystyis jatkossa syömään. Määrältään se oli ihan jees, ja jos siihen sit sörkkäis jotain kastiketta hiukan niin en valita.

Mietin tätä siis siltä pohjalta että näin syömällä paino ei ainakaan nousis, vois pitää tota jonkinlaisena runkona, tulis syötyä niitä marjoja, mehukeittoja ja vihanneksia jatkossakin. Ja just se et söis 5 kertaa päiväs vähän, etten taas lipsuis siihen et kaks kertaa päiväs hirvee mättö. Enteitä on jo ilmassa, varsinkin jos oon nukkunut pitkään niin helposti jää jotain syömisiä pois.

Mun pitää vähän miettiä ja perehtyä lisää, mietin et jos se menee siihen eväiden kanssa kulkemiseen niin en jaksa tehdä joka päivä ruokaa mukaan, pitäs tehdä joko soppaa tai jotain lootaa moneksi päiväksi kerralla. Salaattia pitää pupeltaa nyt paljon kun se on tuoretta ja halpaa, hyvääkin vielä. Marjoja pitää ostaa torilta ja pakastaa, mettään en suostu menee. Ja kai noita keittojuureksia ja pakasteporkkanoita voi tehdä itekin? Käsittääkseni kyllä, palotellaan ja kypsytetään puoliksi ja pussiin ja pakastimeen.

Haaveilen pikkuisen jäätelökoneesta. Ois kiva väkertää sorbettia ja jätskiä ite. Joku oli tehny sorbettia porkkanasta ja se oli ollu äärettömän hyvää. En tiedä, voi ollakin, ittee kiinnostas kuitenkin enemmän mustikka- tai mangosorbetti. Nyt oon tehny smoothieta Pirkan hedelmäkuutioista, pakastetuista, siel on just mangoo. On hyvää kyllä. Sekin on hyvää kun pakastaa vesimelonia ja sörssää sen kohmeisena soseeksi ja syö lusikalla, ihan kuin mehujäätä. 

Rommia se tietysti hieman kaipais mutta... :)

En tiä, paino on pudonnu nyt niin hyvin ja farkkujen kaulus on 10 senttiä liian iso niin en haluais repsahtaa, vaan pudottaa vielä jonkin verran. Kokeilin Sokoksella koon 38 pöksyjä ja kinnashan ne, viisi kiloa ehkä vielä...

Jotta homma ei kuitenkaan menis tylsäksi oon aatellu hieman et voisin pitää tän 5 kertaa päiväs terveellinen mättö -linjan ja sitten tehdä kokeilumielellä aina joskus viikon settejä jotain muita dieettejä, ja postata niistä sit tarkemmin. Koska kaikenlaisiahan dieettejä löytyy ja oonkin varmaan jokaista kokeillu. Mutta en oo polkannu niistä joten voisin ottaa uusiksi :) Valkkari-kananmuna -dieettiä en voi alkaa koska oon tosiaan töissä :D ja muutenkin pitää olla vuoden loppuun juomatta alkkiksia, mutta kaalisoppaa voisin syödä (tykkään siitä oikeesti, musta se soppa on varsinkin talvella jäätävän hyvää), ja sitä lentoemäntädieettiä...pitääkin googlailla kaikkia dieettejä ja postata niistä sitten et mitä on tarjolla.

Mitä älyttömämpi, sitä varmemmin mä sitä kokeilen. Ei laiteta otsaa ryppyyn kuitenkaan vieläkään ja pidetään Geishapatukka kaapissa kaiken varalta, leikkiä kaikki ;)