Jussia ihmiset, sateista ja aurinkoista ainakin meillä...

Miinusta 100 tänä aamuna...

Suoraan syömisiin, illalla sushin jälkeen rahkaa ja mehukeittoa ja leseitä, aamulla normisetti, lounaaksi etupäässä herneitä :)

Välipalaksi vattuja, rahkaa ja hunajaa, koska en löytänyt hermesetaspurkkia mistään

Iltaruuaksi sushia, tämännäkösiä tällä kertaa

Laitoin lohta ja kurkkua nyt niin paljon ettei tarvinnu syödä kuin lusikallinen tonnaria, ja kahdeksan kirsikkatomaattia. Edelleen maistu hyvälle. Satakolmekymmentä miljoonaa japanilaista ei voi olla väärässä, sushi on hyvää. En oo vieläkään tosin ehtinyt laskeen kaloreita näistä, on ollu niin kiirettä tänään siivouksen ja koiran kanssa, kun ollaan menty ulos aina kun on paistanut.

Eilen kun oltiin iltapissalla tuli pihassa vastaan jotain omituista, tyyppi pelästy yhtä paljon kun mekin ja juoksi valokeilaan...siili! Koira sisälle ja kameran kanssa ulos

On sitten elämäni ensimmäinen siili, en oo koskaan aikasemmin nähnyt. Se juoksi aika nopeesti seinänviereen ja teki itestään pallon, hän ei ollu keskustelutuulella. Nätit varpaat hänellä kyllä oli ja nenä. Yllättävän iso, pelästyin oikeesti et mikä helvetti kun se tuli nurkan takaa.

Niin, tosiaan, kun on nyt Jussi ja kaikki enemmän tai vähemmän grillaa makkaraa niin varmaan on keskustelua sinapeistakin. Tarjokkaa sille sukulaismiehelle joka narisee että kaikki sinapit on mietoja wasabia nakin päälle, eiköhän se siitä tokene :D