Siivosin kylppärin ja keittiön, keittelin samalla sen sopan siinä. Oikein laiskan naisen versio, eli 150 grammaa keittojuureksia ja vettä kiehumaan, ja 40 grammaa pätkittyä spagettia koska en tykkää riisistä muuta kuin puurossa ja karjalanpiirakassa ja Maltanriisissä. Kun ne on kypsät sekaan 50 grammaa tomaattimurskaa ja 100 grammaa tonnikalaa ja mausteita.

Tykkäsin. Tätä tuli kaksi lautasellista, jaksoin syödä kaikki.

Sopassa on hyvät ja huonot puolensa. Hyvät on siinä et se on helppo tehdä niistä aineksista mitkä on sallittuja, mahdollista sekä päivä- että iltaruualla. Raejuustoa en ehkä soppaan sekottas, mut sen lusikallisen nyt voi syödä kylmiltään. Soppa valmistuu melkeen itestään, viskaa vaan vermeet pataan ja antaa kiehua, eipä tarvi paljon panostaa, ehtii siivoon (dataan/kattoon töllöä) sillä aikaa. Liemestä johtuen soppaa tulee paljon, ei varmasti jää nälkä. Lämpönen annos tuntuu enemmän "ruualta" kuin kylmänä vedetty salaattimainen mättö.

Huono puoli on se että keitoin kanssa maistuis leipä. Juustolla peitetty ruisleipä ois uponnu tänkin sopan kanssa. Ja maito. Oon pihalla vähän tän nestepuolen kanssa, et mitä saa juoda ja mitä ei. No vettä tietysti saa, ja sit sitä Pepsi Maxia, kahvia, mut saako esimerkiksi sokeritonta mehua? Mun pitää googlailla...

Oon googlaillu tätä juttaa aika paljon ja törmänny mielenkiintosiin juttuihin. Joku oli vedelly kaurahiutaleita naturel koska luuli et niiden keittäminen puuroksi vedessä muuttaa niiden kaloriarvoa. Siis pelkkä veden lisääminen. Sitäkin joku mietti saako kalan kypsentää...Hmm, no tietysti jos sushista tykkää niin... :) Mun alaskansei saattas jäädä raakana syömättä, onneksi on tota öljyä käytettävissä et voi käräyttää sen pannulla.

Iltapalana rahka+lese+mansikkakeitto. Tällä kertaa sekoitin keitonkin sinne joukkoon, ja vatkasin kunnolla, se näytti tältä

Oli sellasta vaaleenpunertavaa livenä. Eikö näytäkin vispipuurolle?

Uskokaa tai älkää, siltä se maistukin!