oli tänä aamuna.

Eilen illalla viimeksi rahkaa+leseitä+mustikkakeitto, ja aamulla puuro+raejuusto+raparperi-herukka -keitto. Mustikkakeitto loppu eilen, oli parempaa kuin mansikkakeitto. Raparperi-herukka -keittoo maistoin nyt ekan kerran, oli ihan jees. Mustikka näistä on suosikki kyllä, mutta ihan marjanakin tykkään enemmän mustikasta kuin mansikasta.

Raparperilla ei oo mitään jakoa tässä asiassa ...

Piirakoista puhuttaessa on asia erikseen :D

Lounasta söin yhentoista aikaan; paprika, kurkku, tonnari, tomaatti, raejuusto. Maistuu aina, vihannekset on tosi herkkua nyt, ja edullisia. Kannattaa rouskuttaa menemään. Mitään salaatinkastikettakaan ei kaipaa, en kyllä suuremmin muutenkaan käytä. Joskus lurautan makeeta chilisoosia (sitä samaa, mitä Kotivinkki ;) yhdessä vaiheessa ehdotteli jatkuvasti vaniljajäätelön kaveriksi, testasin ja never again! Jännä, koska Aurajuusto kuitenkin sopii jäden sekaan ja voimakas maku sekin on ) ja kermaviilipohjasista kastikkeista tykkään hirveesti niin salaatin, kalan kuin keitetyn perunankin kanssa. Oon ehkä hiukan happaman ystävä...

Tein välipalan mukaan kyläpaikkaan, rahkaa ja marjasekotusta, hermesetasta. Söin sen sit kahvittelun lomassa. Pöydässä oli kulhoissa namia ja keksiä, emäntä siirsi ne sivupöydälle  kun mun nenä painu kulhonreunaan kiinni :D Sopivasti oli muutama keittokirja ja ohjelehdykkä siinä pöydällä ja juustokakkuohje...rakastan juustokakkua, kaikenlaisia, paistettuja ja hyydytettyjä, keksi- ja kakkupohjalla, marjasoosin (vadelma!) kanssa ja ilman...Ihanaa samettista...Muistatteko Frendien jakson missä juustokakku, kun se putos lattialle ja ne söi silti? Mä tekisin saman...Sinkkuelämässä Miranda söi suklaakakkua roskiksesta...tekisin saman...Paistetut vihreät tomaatit -leffassa se seriffi söi Frankin...mä...en söis :) mutta hei, loistava leffa silti :D

Ja toinen aivan älyttömän hyvä ruokaleffa on Julie & Julia, siis hieno tarina ja ruokaa siihen päälle. Oon nähnyt kerran, ehottomasti katon toisenkin kerran. Suosittelen lämpimästi ( ja seuraksi voisulassa uitetut popparit :) ) !

Olipa aasinsilta, kirjotan varmaan noista ruokaleffoista myöhemmin jossain välissä...

Okei, kylässä join kahvia vähän liikaa siinä koirakuonolaisten paijauksen ohessa, ja pelasin lautapelejä. Ihan mun suossari kyläpaikka, oon siellä aina tuntikaupalla (monentena päivänä vieraat alko haista, kolmantena? Täältä kotiuduin onneksi saman vuorokauden puolella :) ) joten kun pääsin kotio, heitin bolognesen mikroon samantien ja söin sen, ja sekotin rahka+lese+rh-keiton mukaan telkan eteen, ja pistelin senkin meneen.

 Kyläpaikassa puhutaan aika paljon ruuasta aina koska isäntä on kokkikoulukaverini ja emäntä leipoo paljon, ja nyt just painon pudotuksesta ja sen sellasesta. Sain mukaani laatikollisen suklaapirtelöitä, jotka ei siellä ollu maistunut. Mä aijon maistella vasta juttailun jälkeen

Naiset voivat korvata kaikki päivän ateriat viidellä Allévo Kick Start-annoksella, miehet kuudella. Kick Startissa saat vain 550-660 kcal / päivä, kun keskimääräinen kalorinkulutus on 2 000-3 000 kcal päivässä. Loput kalorit kulutetaan kehon rasvavarastoista.

Tossa paketissa on siis 13 pussia jäljellä. En varmaan kokeile niin et korvaan kaikki syömiset sillä mut jos sen ottais vaikka välipalan sijaan...yhen päiväs ja muuten söis sit...

Niin, mä en tiedä miten mä syön juttailun jälkeen. Luulen et jatkan tätä kahden viikon jälkeen ainakin sen yhden viikon. Tää on menny niin helposti ja mulla on ollu ihan hyvä olla (mitä nyt kahvi alko potkiin tänään ylös :D) niin voisin jatkaa kyllä. Sellasta kaavailin kun juttailu KOKONAAN loppuu et pitäsin ton aamupalan syömisen tapanani (yleensä en syö kotona mitään, töissä kyllä aamupala maistuu)  paitsi muuttasin puuron (ylläri :D) ja raejuuston ruisleiväksi ja juustosiivuksi ( en sentään vettä viiniksi :) ), samoin se iltalese vois olla leipää. Haluun syödä juustoa koska tykkään siitä.Tosin raejuustokin on kyllä hyvää, myös ruisleivän päällä.

 Hetkinen pidän googlaus-tauon :)

-----------------------------------------------------

kaurahiutale 45g 160 kcal, raejuusto 100g 90 kcal, mehukeitto 1,5 dl/166g 15 kcal, eli NYT aamupala yhteensä 265 kcal

Ja sit jatkossa

ruispalat 2 puolikasta 54g 116 kcal, oltermanni 2 siivua n. 20g yhteensä 54 kcal, mehukeitto 15 kcal

eli yhteensä 185 kcal eli siinä jäis viel 80 kaloria johonkin, tsekkaan mikä se vois olla...

------------------------------------

Se on melkeen kokonainen DaCapo patukka, 18 grammaa! Koko patukka on 20 grammaa :D

Voiko tää pitää paikkaansa????

 

Sanoin etten tykkää laskee näitä juttuja, enkä tykkäis tosiaankaan laskee näitä päivittäin mutta näin tää oli ihan jees, ja tällä  siis laskin.

Eli aamupala jatkossa ois ok. Tsekkaan vielä iltapalan eli

 maitorahka 250g 170 kcal, mehukeitto 1dl/109g 10kcal, vehnälese 10g 14 kcal, eli NYT yhteensä 194 kcal

Jatkossa toi rahka ja soppa menee ok mut toi lese, mikä leipä olis noin 14 kcal määrältään, suolatikku? :D

-----------------------

Se on puolikas Koulunäkkiä. Siihen vois laittaa kans siivun juustoa ja vähentää sen sitten rahkan määrästä eli 27 kcal juustosta ja rahkaa vain 210 grammaa.

Eli iltapalakin ois ihan ok.

 

Nyt alkaa numerot riittään, tähän loppuun vielä mun ja kyläpaikan Sannin rapsutuskuva ja sitten sitä nuorempaa polvee :)

 

Nyt nukkumaan, kello on taas ihan hirveen paljon, mulla menee aina lomalla näin, natti :)