Tiettekö, alko nyppiin Herkussa tänään aika lailla kun mätin pakastevihanneksia koriin. Ostin tuoreitakin, vaikka siellä helvetinmoinen ruuhka olikin, lihaosastolla oli hiljasempaa, meinaako kaikki värkätä vihannesvartaita makkaran sijaan?

Anyway, niin alko nyppiin. Tuli sellanen olo et jotain muutakin vois syödä. Pidin sellasen palaverin itseni kanssa siinä ja laskin korin maahan ja tuumasin, otin tasan niin paljon vihannesta kuin maanantaihin asti menee. Sama laskutoimitus rahkan ja raejuuston suhteen. Samoin tonnikalan. Maanantaina viimenen jutta -päivä.

Hiihtelin eksoottisempien kamojen seuraan, sushiroippeita. Kaikki muu tarvittava oli hyllyllä nätisti vierekkäin paitsi sushiriisit. Meinaan laittaa Sokokselle ehdotuksen jos niitä riisejä siirtäs sinne samalle hyllylle ettei tarvis haeskella sen enempää. Siis en usko et siitä on haittaa et niitä on sekä siinä että riisihyllyssä. Jep.

Mietin mitä sinne riisin mutkaan sit laittas, tuoretta kurkkua ainakin. Lohta. Raakaa en uskaltanut ostaa, ostin kylmäsavustettua vaikka se ei sovi juttailuun. So what, en kuitenkaan laita sitä niin paljon kuin dieetti sallis, niin eiköhän se tasaa.

Lataan nyt kameran akkua, et saan räpsittyä kuvia projektistani, postaan siitä kyllä.

Päivän ruokailut tänään, niin aamupala oli perussettiä, lounaalla salaatinlehtee, paprikaa, tonnaria, raejuustoa ja kurkkua. Välipala oli rahkaa ja vadelmia pakastimen kautta eli melkeen jädee...melkeen, mutta ei kuitenkaan.

Ja iltaruokana sushia !!! Woot woot !!! Meinaan laskee kalorit tarkkaan noista susheista vastasen varalle, noita aineita on niin helvetisti että pitää varmaan kokkailla niitä usein että purnukat tyhjenee. Oon tehnyt sushia joskus pari vuotta sitten, mutta en sen jälkeen. Muistan että oli hieman hankalaa mutta harjootellaan niin ehkä se siitä.

Ja ainahan mä voin linkittää tähän Marusekin kuvia jos omat on ihan karseita, se nähdään pian ;)

Okei, alan askarteleen.