ja en oo ehtinyt kirjotteleen. Paino on nyt 69.5. 

Syömisistä, sunnuntaihin asti aamupala, välipala ja iltapala on ollu sitä normisettiä, ja iltaruokana sushia. Ei alkanut yhtään kyllästyttään, nyt on leväarkit loppu niin tänään pitää askarrella jotain muuta. Päiväruokana oon syöny bolognesea tai tonnikalapastaa, yritin tuhota ne siinä järjestyksessä kun oon kaappiin ostanut. Sunnuntai-iltana leseetkin uppos hartaudella koska tiesin et ne on viimestä kertaa menossa ääntä kohden.

Maanantaina nukuin pitkään, aamupala jäi syömättä. Menin kaupungille asioille ja kävelin suoraan Mäkkäriin !!!! Ihanaa ketsuppia !!!! Ja isot ranskalaiset...pieni Cola. Odotin et jonkinlainen hurmostila tulis päälle. No ei, ne ranut maistu ihan vaan ranuilta. Ei ne loppujen lopuksi ollu mitään taivaanmannaa. No, siitä sitten Kauppahalliin ja Pepsiä ja ruisleipä jossa lohta päällä. Maistu hyvälle, mutta ei siitä leivästäkään tullu sellasta Ah vihdoinkin leipää -fiilistä. Hyvää se kyllä oli. Kotona kävin vaan kääntymässä, kolme haarukallista raejuustoa seisaaltaan ja takasin kaupunkiin.

Kosto oli suloinen. Jäin suustani kiinni siihen kadulle ja joku kiikutti pizzaa mukanaan nenän edestä...Katkarapu-aura-ananas-herkkusieni. Kyllä se maistu, KYLLÄ NE JUUSTOT MAISTU, ette arvaakaan :D 

Kaloreita ehkä miljoonaviisisataa mutta en välitä, se oli NIIN hyvää.

Tänään sitten, jouduin taas kylälle asioimaan ja toki tyhjällä mahalla, vaikka niin ei pitänyt. 

Aloin himoitteen sitä Lidlin sorbettia. Ostin sit semmosen. Ja kertislusikkapakkauksen. Luulin ostaneeni sitruunasorbetin mut ulkona huomasin et se oli banaanisorbettia. En ole mikään banaanifani mutta se maistu sorbettina ihan jees, lusikoin sen sitten siinä samalla ja tuntia myöhemmin tartti jotain suolasta. No kauppahalliin ja porkkanapiirakoita...ei ollu, otin perunapiirakoita. Olivat viel kuumia kun istuin Keskustorille kirkonrappusille sellasta syömään, jestas...se voinen muusi...Jotain japanilaisia  turisteja hääräs siinä ja  hymyilivät aurinkoisesti, kattovat uteliaasti et mitä popsin siinä. Kun alkovat kaivaan kameroita esiin mä lähdin meneen...

Kun ei saa rauhassa syödäkään :(

No söin neljä piirakkaa yhteensä päivän mittaan, kello on nyt puol kahdeksan, ja muuta en oo syöny koko päivänä. Neljä piirakkaa ja sorbetti. Jotain salaattia meinaan säätää illaksi koska eilen meni ihan reisille pizzan ja ranujen kanssa, ja huomenna alan syömään taas tolkun kera.

Kirjottelen huomenna jotain tästä kolmen viikon juttailusta, kyllä se oli hyödyllistä muutenkin kuin sen merkeissä et paino putos. Nyt meinaan relata leffan ääressä maattuani pari tuntia rantsussa, alko hieman ramaseen sekin.

Mutta joo, huomiseen.