kun taas oli vaan -100 ja tokalla viikolla piti pudota paljon, miksei mulla putoo :( Ehkä ens viikolla sit putoo.

Ens viikolla on parempi pudota tai...!

2.7 kiloa on pudonnu nyt kaikkiaan, onhan sekin tosi hyvä kyllä, parempi pikkuhiljaa hitaasti ja ilman nälkää kuin paljon, nopeesti ja nälkä.

Ilta meni ok, ei tullu nälkä, vaikka epäilin. Join kyllä sitä limsaa siinä lasillisen.

Tänään raejuustoa, puuroa ja mehukeittoa taas aamulla. Siivosin ja imuroin, ja datailin vähän aikaa, sit tulikin koiruus hoitoon. Lähettiin samantien lenkille, käveltiin melkeen puolitoistatuntia metässä, kiva ilma, ei liian kuuma eikä satanut. Aika hujahti huomaamatta, jos olisin taapertanut yksin oisin varmaan kytännyt kellosta sen puoli tuntia ja painunut takasin kotiin.

Kotona lounasta, kaapissa on kauppareissun jälkeen vihreetäkin mutta tuhoon näitä nyt vanhemmasta päästä, eli

Tonnikala on nyt sitä vedessä olevaa, maistuu erilaiselle (ei niin hyvälle) kuin öljyssä, mutta menee kyllä alas. Ostin myös niitä maustettuja tonnikaloja, se chilitonnari on tosi tosi hyvää, sitä kun heittää pizzaan niin...Ostin lohta pakastimeen muutamaksi päiväksi, ja sit lisää katkiksia.

Välipalalla pirtelöö! Onko se menny ostaan (punasta) maitoo...ei oo, siinä on rahkaa se 250g, marjasekotusta 100g, hermesetasta ja vettä niin paljon et koostumus muistuttaa pirtelöö. Ei paskempaa ollenkaan, ainoo miinus hermesetaksen teollinen maku. Ilman on liian hapanta, ei pysty. Siitä määrästä tuli kaksi isoa lasillista

Mietin jos illalla tekis pirtelöö kans, rahka+marjakeitto+leseet+vesi, vois upota paremmin. Ei maistu niin sille rahkalle kuin normisti.

Iltaruuaksi teen wokkia, mulla on niitä vihanneksia ja sekotan sinne mukaan keitettyä pastaa ja tonnaria. En oo juurikaan käyttänyt wokkivihanneksia joten saapa huomata kuinka onnistuu, siitä sitten myöhemmin.

Lenkkikaveri