Kello on seitsemän ja mulla on enää iltarahka syömättä, yleensä mulla on tässä vaiheessa vielä iltaruokakin edessä... No sitä Ananas lightia onneksi on, voin juoda sitä. Eilinen ei-maistu fiilis on muuttunut kylläpä-maistuuksi, ja aamupalan jälkeen oon aterioinut seuraavaa

Oikeella lounaaksi kiskottu tomaattikeitto, tonnari meni suoraan purkista ja raejuusto pääsi lämpeneen sopan niskaan. Sopassa chilitomaattia, tomaattia ja sipulia ja mausteita. Maistu ihan jees kun pääsin kotio kauppareissulta, vettä tuli kuin aisaa...

Keskellä rahkaa ja vadelmia, nam. Sekotin ne kunnolla muusiksi ja hermesetasta joukkoon, mussu pakastimeen hetkeksi...oli melkeen kuin jotain halpisjäätelöö.

Vasurilla tonnikalapasta. Tomaattipohjasena ylläri :) Oli hyvää, pippuria tosin meni liikaa mutta pari lasia vettä kuittas sen.

Illalla viel rahkaa ja marjakeittoa. Ja leseitä, en tahdo millään muistaa niitä.

Huomenna tulee yksi koiruus lomaileen joten lenkilläkäymistä tiedossa, toivottavasti säät suosii niin päästään omia nurkkia pidemmälle. Eikä se pieni sadekaan, kunhan ei samoin kuin tänään. Kun kävelin varvastossut jaloista putoillen kotia päin pää märkänä mieleen muistu se Kastehelmi -mainos, hiuksesi ovat kuin sadevedellä pestyt, vai miten se oli? Empä tiedä, happosateita taitavat olla.

Naapurista tulee lätyntuoksu, voin sanoa että pikkasen ketuttaa. Tästäkö se laulu ja leikki vasta alkaa, kun kolmas viikko rupee oleen käsillä? Vaikka hyvin pysyy ruodussa niin pikkasen rupee kyllästyttään, ei niinkään tee mieli mitään kiellettyä. Jotain kalaa pitää ostaa ja jos tosiaan niitä vihreitä vihanneksia, porkkanaa ja vaikka bataattia. Kahdesta jälkimmäisestä tulee hyvää sosekeittoo tai muusia.

Positive!