Miinus 100.  Tympii. Ei syöminen mutta tää samoissa numeroissa pyöriminen. Onko mahdollista että 1400 kaloria päiväs on liikaa?

Jos jätän leseet ja kaurahiutaleet pois? :D Ne on NIIN pakkopullaa. Pahempaa kuin rahka joka uppoo vielä 99% varmuudella vaikka luulin et se ois se joka tökkäis...

Eilen sitä wokkia. Keitin pastaa ja heitin sen vihannesten sekaan, ja tonnaria

Luulin etten tykkää mut tykkäsin. Vihannekset jäi sopivan rapeiksi. Tota wokkivihannesta on viel jäljellä niin pitää popsia lähiaikoina lisää.

Illalla tein sitä pirtelöö rahka+lese+keitto+vesi, menihän se ihan jees, tuli se kaksi lasillista taas.

Tänään aamulla taas sitä puuroo, raejuustoa ja mehukeittoo, lounaaksi tomaattikeittoo minkä keitin tuoreista tomaateista ja sipuleista, nyt alkaa tomaattivarasto oleen lopuillaan, kauan sitä riittikin. Välipalaksi rahkaa ja marjoja, rahkaa oli jäljellä noin 200 grammaa, eli jäi 50 grammaa vajaaksi, laitoin sit marjoja vähän enemmän vaikka eihän se sama asia ole.

Noista marjoista kyllä tykkään. En oo ennen syöny niitä hirveesti, oikeastaan tosi harvoin ja silloinkin melkeen vispipuurona tai leivonnaisissa, tai jos pelkiltään niin kinuskikastikkeen kanssa. Niitä pitää syödä jatkossakin, melkeen harkitten mansikkalaatikon ostamista torilta ja pakastamista. Marjametsään mua ei saa, en jaksa kyykkiä siellä, menee hermo. Muutenkin toi metsähomma, niin eksyn kuitenkin. Yks päivä oikasin pienen metsäviipaleen poikki kotio kaupasta varvastossuissa ja kun olin siel vartin pitusessa kanervikossa tuli mieleen et jos on käärmeitä, oli kuitenkin lämmin päivä...Kun aina pienenäkin mentiin aina saappaissa et jos on käärmeitä. Kävelin sitten jalkoja tömistellen, en kuitenkaan alkanut laulaan :D

Oravia kyllä oli liikenteessä, mutta ne ei sentään käy nilkkoihin.

Koirakämppiksen kanssa oltiin jo aamupäivällä pitkällä lenkillä ja kohta lähetään uudestaan johonkin suuntaan. Mietin siinä samalla sitten mitä söihin iltaruuaksi, mitään erityisesti ei tee mieli...Jos ois värkkejä voisin tehdä sushia, mut ei oo sitä riisiä eikä sellasta kalaakaan. Eikä merilevälevyjä. Eikä riisietikkaa. Mut jos Jussiksi vaikka tekisi. En kyllä yhtään tiedä montako makia tai nigiriä tulee 40 grammasta riisiä. Ei varmaan paljon mitään. Kymmenkunta on sellanen suht sopiva setti mulle, ja tää on ehkä hätänä puolet? No loppuviikosta se nähdään.

Alko tekeen hirveesti mieli sushia nyt. Ihan hirveesti. Merilevää ja keitettyä riisiä, nam :D

Muutakin on tehnyt tänään mieli, oon selannu läpi leivontablogeja ja Sunnuntain    ja Raision  sivuja. Ihan hirveetä :D  Yhdestä leivontablogista löyty jotain aivan jäätävää, valkosuklaiset mansikkatoffeet  ja toffeepiirakkaa.

Jos satutte ohjeita kokeileen niin ei tartte tulla sitten tänne siitä kertomaan ja avautuun.

Nih.