älkää yrittäkö tätä kotona.

Se näyttää pirtelöltä mutta se ei ole sitä. Se maistuu tasan sille mistä se on tehtykin, vedelle ja kaurahiutaleille ja hiukan mansikkakeitoille. Mutta se oli nopee tehdä ja helppo juoda ykkösellä, ennen kuin kaikki kuitu painu pohjaan ja koostumus muistutti sitä oolla alkavaa krapula-aamun juttua. Onneksi oli syöny ne raejuustot jo pois. Menihän se ja teen varmaan uudestaankin, pitää vaan muistaa juoda se ihan heti, toisaalta nythän se on kerran jo kuvattu niin ei tarvi kameran kanssa häsätä.

Aamupaino oli miinus 300 grammaa. Hyvä. Imuroin koko kämpän ja kattelin telkkaa ja nyt syön tonnaria, raejuustoa , kurkkua ja tomaattia lounaaks.

Neljäs päivä, ei nälkä, ei mitään "voi kumpa sais syödä karkkia tai pullaa" -fiiliksiä tai muutakaan sellasta. En funtsi ruokaa muuten kuin et mitähän sitä kokkais/pilkkois ja ihan hyvällä mielellä senkin. Ja hiukan miettiny alkasko kikkaileen soijasuikaleiden/-rouheen kanssa. Siitä rouheesta teen yleensä "jauheliharuokia", lassee ja bologneesee. Lassee ei voi tehdä koska juustokastike on must, bologneesee kyllä.

Pienenä välispiikkinä tähän et pari viikkoa sitten Särkänniemessä nakkikioskilla ostin ihan näkemättä kasvispiiraan. Se oli kuin peruslihis, mut kasvis. Normisörsselit ja auraa sinne väliin. Oli tosi hyvää, jessus se taikinakin...en oo laittanut sellasta suuhuni kymmeneen vuoteen, koska lihiksiä en syö ja tämmöseen en ole aiemmin törmänny.Toivottavasti tulee Särkkään muutakin asiaa, ei ehkä kannata maksaa sisäänpääsyä vain sen vuoksi että sais piirakan, vaikka olis se kyllä sen arvoista.

Kommentoinnista kiitos. Satu, lupaan ostaa hirvipastaa kun nää pastat on syöty. En oo niitä varmaan ikinä ostanutkaan, niin olis ehkä jo aika  :)  Kävin kattoo niitä Yhteishyvän sivuja. Katoin sen ravintolaskurin mutta kiinnostavampia oli nää terveyteen liittyvät jutut. En oo tutustunut akupunktiolaihduttamiseen yhtään mutta onneksi on Google :) Linkitän tähän yhden keskustelun aiheesta.  Onko ne sitten sellasia kiloja jotka ei tule takasin kun nastat on pois korvissa, vai pitäiskö niitä pitää aina, ja mikä osuus sillä vihreellä teellä on koko systeemissä?  Vaihtoehtolääketiede on mielenkiintoista ja ite uskon et ihmistä voidaan hoitaa muutenkin kuin lääkkeillä. Ihan varmasti tämmösestä on tukea jollakin tapaa myös laihdutuksessa. Vihreen teen terveysvaikutuksista on puhuttu niin kauan kuin muistan, mullakin on sitä kaapissa korkkaamaton pussi. Sisustusliikkeessä vastaan tuli julmetun hieno rasia ja vasta kotona huomasin et siel oli teetä sisässä. Nakkasin sen kaappiin ja sinne se jäi. Voishan siitä keitellä jääteetä perus-Liptonin sijaan.

Paitsi jos se ei olekaan teetä vaan hamppua.