Nyt tulee tosi lyhyt postaus koska oon menos nukkumaan...olin jo tunteja sitten mutta aloinkin kattoon telkkaa ja dataileen.

Aamulla oli vain  -100 grammaa. Se ei oo mitään. Mutta kuitenkin miinusta, se on pääasia. 

Anyway, aamupala tuli tänään syötyä kahdessa osassa. Hörppäsin mehukeiton ja lusikoin raejuuston keittiössä seisaaltaan, ja puuron söin vasta töissä. Isosta määrästä otettu puuro maistuu paljon paremmalta kuin pieni parin desin tilsa. Hautuu varmasti paremmin. Sääli etten voi keittää koko viikon puuroja kerralla. Sehän olisikin huimat 1.4 litraa, kuivais pohjaan ja reunoihin kiinni ja siinä sitä oltas jo keskiviikkona naama väärällään kattilan vieressä. Lämmitetty puuro...okei no paistettu puuro on hyvää. Mutta pitää olla maitoo, voita ja sokeria sen kanssa. 

Jatkamme tilsan keittelyä. 

Söin töissä marjarahkaa, ja lounaan vasta kotona. Ne vaihto siis paikkaansa, en tiedä kuinka suuri synti tuli tehtyä, mutta myöhästä katua. Ihan normisettiä, tässä kurkussa mukana myös siemenet :)

Hieman tuskainen hetki kun huomasin henksuravintolan silakkapihvit. Ja oli paistoperunaakin. Pahin mieliteko unohtui kuitenkin jo pöytään mennessä. Työkaveri vastapäätä söi pelkkää salaattia onneksi :)  Kokkaan lauantaina kalaa ruuaks, alaskaneväkästä tonnarin tilalla. Alko tekeen niin mieli jotain paistettua.

Iltaruokaakin piti alkaa häsään, kattelin kaappia et mitäs mitäs...Pöydällä oli kylältä roudattu tumma LUOMU (nyt menee jo liian terveelliseksi) perhospasta, sille kaveriksi pinaattia, tonnaria, tomaattia, herne-maissi-paprika ilman maissia.  Siinä ne on peikonhampaat mukissa tallessa :)

Keitin pastan, siivilöin (uudella siivilällä) vedet pois, kippasin joukkoon pakastepinaatin, herne-paprikan ja tomaattipalaset, kuumensin ja tonnari sekaan, mausteet. Tein samalla kaksinkertasen setin niin voin huomenna vaan lämmittää mikrossa kun tuun illalla töistä. Tätä tuli ihan mukava määrä, nälkä lähti ja vaikka näyttää hirveeltä ruohonleikkuusilppu -moskalta niin uppos hyvin. Ei ollu kovin raskasta mutta täyttävää.

Illalla taistelin taas sitä "vispipuuroa" kipollisen, ja tuli ähky olo. Ei tunnu yhtään että olis millään dieetillä, ja nyt on jo kolme päivää takana.

Huomenaamulla meinaan kokeilla surauttaa sauvasekottimella marjakeiton ja kaurahiutaleet sekasin ja lisätä vettä niin että sen saa juomalla alas. Köyhän miehen smoothie, pirustako sen tietää vaikka ois hyvääkin. Raejuusto saa edustaa yksinään. Mutta näistä lisää huomenna,

son moro.