Mutta siitä myöhemmin...

Paino pudonnu 300 grammaa, olé !

Toinen päivä puolessa välissä. Iltaruoka ja iltapala syömättä ja kello on seitsemän, koko päivänä ei oo ollu nälkä. Söin tismalleen saman aamupalan kuin eilen (puuro+raejuusto+puolukkakeitto), tänään puuroa pysty syömään ilman veitseä :D

Päiväruokana söin tämmösen setin,

Lidlin paprika oli hirveen makeeta ja rapeeta, nam. Tonnikala ja raejuusto on yhdessä tosi hyvää, sit kun samaan haarukkaan eksyy vielä hernettä niin avot. Meinaan iltaruuaksi syödä jotain lämpöstä taas, varmaan jonkinlaista soppahässäkkää. Ja huomisen rahkankin sekotin jo kaappiin, pakastemarjat ehtii vähän sulaan kun on muutama tunti aikaa. Eilen illalla se uppos kuitenkin se rahka vaikka oisin pärjänny ilmankin, ei ollu nälkä ja söin sen puoliväkisin.

Rahka ja vehnälesesotkutus muuten muuten samalta kuin nugaajäätelö. Suutuntumakin on melkeen sama.

Maku ei.

Töissä olin rahkan ja marjasekotuksen kanssa, ihan jees kun seas on Hermesetasta.

Miksi muuten happamat karkit on tosi hyviä mutta hapan rahka ei?

Toi ei ollu vitsi.

Se johtuu varmaan siitä et karkit on kuitenkin myös makeita, rahka ei kovinkaan. Eipä nuo pakastetut marjatkaan juuri sitä sokeria lisää.

Päivän liikunnat oli töihin ja kaupan kautta takasin, sen noin 50 minsaa kävelyä. Kävin ruokakaupas ostamassa sipulia ja Biltemaan menin vaan katseleen mutta sieltä löytykin ihan tarpeellista

Kolmen setti rasioita. Sillon kun muutin kotokotoo muistan tilanneeni Anttilasta sellasen multihyperkokoisen ja näppärän rasiasetin. En tiedä mihin ne on kadonneet, ne saattaa olla taas kotikotona muiden siellä majaa pitävien kamojeni joukossa. Tässä kämpässä ei rasioita juuri ole, ehkä kolme. Kaksi niistä kotiutu äitilästä täynnä omenasosetta. Et jos lätyille tai kääretortun väliin...Paskat, söin suoraan rasiasta lusikalla kun oli hirveen makeennälkä :D Se kolmas on oikeesti kaupan sienisalaattirasia, jonka pelastin käyttöön koska siinä oli tiivis ja tukeva kansi.

Oon toki käynyt Tupperware-kutsuilla. Tilannutkin kamaa, sellasen sitrushedelmäpuristimen johon saa säilöttyä sen mehun kannen alle. Ja sitten oon hankkinut mittakannun. Siihen mahtuu puol litraa. Se on sininen ja tykkään siitä koska siinä on selkeet viivat ja numerot. Käytän sitä aina kun pitää mitata jotain. Sekotan siinä myös munakkaita koska se on sopivan kokonen ja siitä on helppo kipata, Ikean pieni vispilä on kuin luotu yhteistyöhön sen mittakannun kanssa. Tykkään vispilöistä, ne on sympaattisen näkösiä ja jonain päivänä askartelen sellasista kattokruunun keittiöön. Ihan heti kun on aikaa. No lomalla on aikaa ja se alkaa perjantain jälkeen.

Takasin asiaan.

Oon tilannut Tupperilta myös konvehtimuotit mutta ei puhuta siitä nyt.

Anyway, nuo rasiat tulee siis tarpeeseen ja niin tulee tuo siiviläkin varsinkin nyt kun pitää sitä tummaa spagettia keitellä. Mulla on sellanen retrolävikkö...tiettekö emalinen, kahvallinen, siinä on isot reiät? Sellanen country style? Tilasin sen Ellokselta vuosia sitten vaaleansinisten keksipurkkien kaveriksi (ei puhuta niistä keksipurkeistakaan nyt ) ja se on toiminut hyvin pastankin kanssa, ostan yleensä kierremakaroneja tai simpukanmallisia ja ne ei oo mahtunut niistä rei'istä ulos. Spagetti mahtuu. Eli se siivilä siis tarvittiin.

Rasian kannella läpinäkyilee uusi mitta. Sellanen puolentoistadesin. Juttailussa käytetään usein desiä tai puoltatoista, joten toi on tosi näppärä.

Meinaan siivoilla tässä hieman ja keitellä samalla iltaruokaa ja koota sateenvarjotelineen, toimikoon se manauksena sille että hienot kelit jatkuis.