Nyt on menny se luvattu kaksi viikkoa. Nopeesti meni kyllä, ja helposti. Homma jatkuu.

Paino tänään sama kuin eilen. En tajua, tässä olis kyllä sitä sulatettavaa vielä kilotolkulla. Löysin blogin jossa 170 senttinen tyttönen laihdutti 72 kilosta kymmenen kiloa pois. Ekat viisi oli lähteny helposti. Sen jälkeen oli hidastunut. Mulla lähti ekat kaksi nopeesti, mutta sitten. No, ehkä sellanen 700 gramman pudotus humpsahtaa taas joku päivä yllärinä. Mietin näyttäsinkö mä suunnilleen samalta siinä painossa, kyllä se hiukan motivoi. 

Eilen illalla italiankeittoo. Tai no keittojuureksia ja tummaa perhosmakaronia. Oli ihan hyvää kyllä kun lutras mausteita sekaan. Tonnari sit erikseen. Rahka meni taas pakotettuna alas kun ei ollu nälkä. Aamulla normisetti, mehukeitto vetelee viimesiään, sitä on haettava purkki.

Koiruuden kanssa käytiin aamupissalla ja nyt se nukkuu nokkiksia, mä taidan ottaa kanssa pienet päikit ja sit mennään pidemmälle lenkille, aika kylmältä näyttää ulkona niin syön lounasta ensin ettei ala heti paleleen.

Laskin kalorit eilisestä valkosuklaapallero-ohjeesta, 3750 koko satsi ja siitä tulee ehkä 30 palleroa. Voisin syödä ne kerralla helposti, ja siinä ois kahden ja puolen päivän kalorit.

Kyllähän se pikkusen mietityttää.