Ensimmäinen juttapäivä alkaa oleen pulkassa. Söin puoli kymmeneltä iltaruuan (päivällinen kuulostaa liian hienolta termiltä mun suuhun, en osaa käyttää sitä) ja vielä pitäisi jaksaa iltapala. Oon ihan täynnä. Aamupalan lisäksi tän päivän pöperöt :

Lounasta. Miten ihmeessä kurkussa ei ollu siemeniä ??? Raejuustoa 25 grammaa ei ole kyllä yhtään mitään.

Tää satsi näytti aika pieneltä mutta nälkä ei kuitenkaan ehtinyt tuleen kolmessa tunnissa, jolloin mätöin töissä tauolla rahkaa ja puolukoita. Kahvia mukillinen ja soodalla jatkettua puolukkamehua.

Kolmen tunnin päästä kotiin ja pasta kiehumaan. 40 grammaa pastaa on tosi vähän, aattelin et kuinkahan käy, alko oleen jo nälkä taas.

Taas tonnaria ja kasviksena tomaattimurskaa.

Kun pasta oli melkeen kypsää kaadoin veden pois ja sörsselit tilalle, suolaa ja pippuria, chiliä. Kuumensin koko moskan ja kippasin keittolautaselle. Sitähän olikin ihan helvetisti :D

Oli hyvää. Tykkään hirveesti kaikista tomaattipohjasista ruuista ja pastasta, tumma pasta ei maistunut tässä ollenkaan pahalta vaikka oletin niin. Oon kokkaillut tämmösiä ennenkin, mutta lisännyt kermaa tai juustoa. Upposi tosi hyvin ilmankin.

Samalla kun keittelin pastaa mietin haluunko rahkaa vai raejuustoa iltapalaksi. Rahkaan päädyin. Punnitsin ne leseet, ihan hillitön keko taas mielestäni.

Sekotin ne rahkaan ja lurautin päälle valmiiksi Valion sokeroimatonta mehukeittoa. Heitin kipon jääkaappiin valmiiksi odottamaan.

Esteettisesti vähemmän kaunis kuva mutta sekotin sen suoraan siihen kippoon mistä sen yritän telkan ääressä pupeltaakin, vähemmän tiskiä :D

Päivän liikkumiset oli kävely töihin ja takasin sit kaupan kautta, yhteensä noin 50 minuuttia. Töissä tepastelua edestakasin. Vois ettiä askelmittarin jostain et näkis vähän tarkemmin. Varsinkin vapaapäivinä tulee istuttua paljon persiillään, jos se mittari muistuttas et vois vähän liikuttaa muutakin kuin hiirikättä.

Ainos, kiitos linkistä, tutkin sitä huomenna paremmalla aikaa :)

Nyt telkan ääreen.