Mansikkarahka on popsittu ja iltaruoka myös.

Heitin uusia perunoita pestynä uuniin suolan, paprikajauheen ja chilin kanssa. En jaksanut kuoria, tuskin niissä kuppaa pahempaa... Puntaroin puolikkaan paprikan lautaselle ja sitten loppumäärä iltaruuan kasvista oli chilitomaattimurskaa ( jep, tomaattimurska ja chili on vakkarikalustoa ) jonka laitoin kattilaan, kuumensin ja puntaroin vajaan tonnaripurkin ja lisäsin katkaa niin että 100 grammaa tuli täyteen, ne sit sinne tomskun joukkoon.

Se on tollasella suorakaidelautasella koska järjestelin just astiakaapit ja toi jäi pöydälle seilaan. Hyvä et reunat riitti soosille. Perunat oli hyviä. Miksei perunat aina maistu yhtä hyvälle? Tein näitä huomisellekin, kuumennan sit mikron kautta ja kalaa kaveriksi tällä tietoa. Ei jäänyt sit vajaata pussia pyörimään kaappiin.

Laitoin tänään lamppuja kattoon, alotin projektin jo alkuviikosta mutta se jäi kesken kun en ollu varma miten se tapahtuu ja sit telkastakin tuli jotain...Anyway, nyt on lamput eteisessä ja keittiössä, näkee mitä syö :D Olkin lamppuun pitää ostaa pistoke ja koko makkarin lamppu puuttuu koska en osaa päättää millasen haluan, mulla on kolme vaihtoehtoo, näytän vaikka ei teitä kiinnostaskaan :)

Vasurilla helminauhoista koottu, toi lamppu itse näkyy vähän tyhmästi mutta ei sitten käytännössä, alaviistostahan tota lamppua katellaan. Aika kiva, tykkään mallista ja helminauhoista. Keskellä kirkkaita "kristalleja" ja ohutta kangasta. Mietin onko liian moderni, kun makkari ei ole moderni ollenkaan. Ja oikeella se alkuperänen plääni, joka siis sai Anttilan reissulla kilpailijoita :) Hintakin pyörii kaikissa melko samoissa 50-60-45 (josta tosin -15 %  eli noin 38)... No mä mietin vielä muutaman päivän.

Mietin kyllä sitäkin et hakisin kirpulta lampunvarjostimen metallisen raadon ja tekisin ite, kun vaan keksis jostain metritolkulla helminauhaa...oiskohan kellään sellasta valkosta/kirkasta oviverhoa tallella, pitääpä käydä heittämässä kysymys ilmaan ennen kuin alkaa kaiveleen plussakorttia taskuista.

Illalla normisettiä eli rahkaa, lesettä ja rh -keittoa, ja huomenna taas jatketaan valot päällä :)