Tänään meni syömiset ihan sekasin mut palataan eilisiltaan ensin.

Se bolognese. Sitä tuli kaksi syvää lautasellista ja siihen pasta päälle. Ihan hirveesti. Jaksoin puolet. Ehkä sitä soijarouhetta pitäs ottaa märkäpainolta se 100 grammaa eikä kuivapainolta, onhan jauhelihassakin ja kalassakin nestettä, enhän mä kapakalaakaan syö...No, jätin sen toisen puolen myöhemmäksi. Illalla kiskoin puolenyön jälkeen vielä sen rahka+lese+mustikkakeiton.

Tänään kello jätti soimatta ja nukuin 2.5 tuntia pidempään. Hotkin kiireellä aamupalan raejuusto+mustikkakeitto+puuro ja siitä jo tunnin päästä lounaasta puolet eli tomaattia ja raejuustoa. Olin kaupungilla ostoksilla ja tapaamas kavereita ja join Cola Zeroa pullon ja laten ja kävelin puoltoistatuntia pitkin kaupunkia. Istuin kyllä kauan persiillänikin kahvilassa...Laten kanssa muuten tuli Fazerina -konvehti, Elina sai sen. Ei tehny kyllä mielikään. Aika lunkisti muutenkin pysty katseleen kahvileipätarjontaa, ne näytti herkulta mut herkku ei maailmasta lopu vaikken mä nyt syönytkään.

Kaupungilla meni tosi pitkään ja tulin kotio nälkäsenä, söin heti toisen puolen lounaasta eli kurkkua ja tonnikalaa ja siitä tunnin päästä rahkaa ja vedelmia. Iltaruuaksi ois ollu sitä bologneesee mutta ei ollut niin tujun ruuan nälkä niin tein sipulikeittoo tomaattimurskaan (syökö se koko ajan tomaattimurskaa? Syö se) ja sekotin sinne yhen mikrossa kypsennetyn kalanpalan sekaan. Ja mausteita.Tässä kuvassa sörsseli ennen kuin lisäsin vettä. Ihan jees jos tykkää sipulista. En ois laittanut tänne kalaa mut kun otin sen eilen sulaan jääkaappiin ja ruokalista vaati niin...Pastan söin pelkiltään keiton kiehuessa, en halunnu sörssätä sitä enää tonne.

Nyt viel illan rahkakippo syömättä. Illalla vois syödä vaihtoehtosesti raejuustoa mutta jotenkin rahka maistuu paremmin suolasen iltaruuan jälkeen.

Paino oli taas -200 grammaa, hitaasti mutta varmasti. Tai en mä tiedä onko se nyt niin hitaasti loppujen lopuksi, 1.6 kiloa seitsemässä päivässä. Peilissä näkyy pienempi pömppö ja tuntuu et masu tulee nyt vähemmästä täyteen, mutta onhan se eri syödä viisi kertaa päivässä pieni mättö kuin kaksi kertaa päivässä hirvee setti kuten mun tapa on jo pitkään ollu. Jos ois vaikka vatsalaukku erehtynyt kutistumaan?

Seuraavaksi vois kutistua sitten arse :D 

Okei, huomenna eväiden kanssa kattoon koiranpentuja, kuullaan :)