No niin :D

 

 

Ja sitten niitä Marusekin kuvia....

 

No ei vaan, kyllä mä näytän kuvan vaikka on nää aika hirveen näkösiä :)

Eli keitin riisiä 3:sta desistä raakaa. Sitä tuli ihan reippaasti, oisko 7 desiä about...Mä saan käyttää 1.5 desiä päivässä sitä valmista. Sit sinne sitä etikkaa sekaan ja jäähtyyn. Laitoin jääkaappiin koska oli kiire.

Okei, ohjetta netistä ja luki et puoliksi se levy, tein niin, ja asetin sen matolle, sit siihen riisiä. Mä luulen et mun riisi on liian tahmeeta, ois pitänyt pestä sitä enemmän...anyway, wasabia siihen päälle ja kurkkua ja lohta

Ja sit rullalle ja jääkaappiin. Tuli kaksi tämmöstä siitä riisimäärästä. Unohdin jälkimmäisestä sen wasabin, tietysti. Annoin olla kaapissa puolisen tuntia, sit viipaloin ja laitoin lautaselle ja turaus wasabia ja soijaa

Ne ei ole nättejä mutta ne oli hyviä. Hyviä kotitekosiksi. Marusekissa olevat saa kympin...nää on ehkä maultaan kahdeksan (ulkonäöltään viisi miinus :D ) ? Mutta tekeminen oli kivaa, ja kun mä harjaannun niin saan varmaan nätimpiä aikaseksi. Kun riisin oli keittänyt niin loppu tuli hujauksessa, pikaruokaa melkeen, täytyy sanoa.

Eli iltaruuasta on nyt syöty se oikee riisimäärä. Kalaa sai syödä vielä 70 grammaa ja vihannesta 100 grammaa. Söin sit kirsikkatomaatteja ja tonnaria naturel.

Huomenna teen taas näitä, ja ylihuomenna, ja sunnuntaina. Ihan järkyttävää kuinka hyvälle riisi ja soija voi maistua yhdessä.

Melkein voisin itkun tirauttaa :D