Pieni nykäsy alaspäin. Edes jotain.

Oon liikkunut koiran kanssa tänäänkin kolmisen tuntia pitkin mettiä. Se sitten jaksaa! Tepsuttelee omille korvilleen ja turkkiin tarttuu puolikas kuusenkarahka...ei haittaa, eteenpäin ja vauhdilla. Mä meen sitten perässä. Meillä on ihan reipas vauhti mutta kävelyä kuitenkin.

Tänään aamulla puuroa, rahkaa ja mehukeittoa, tai kyllä se jo melkeen puolipäivä oli. Lounaalla salaatinlehtiä, tomaattia, kurkkua, paistettua lohta ja raejuustoa.

Teki mieli majoneesia sen kanssa...

Välipalalla vadelmia ja rahkaa. Iltaruuaksi tulee pastaa ja lohta, keitettyä papua ja porkkanaa.

Tekee mieli kastikkeita vähän joka ruualle, ees sellasta kylmää kermaviilikastiketta. Oon miettiny voisko rahkaosuudesta nipistää ruuan seuraksi ja rääpiä siitä jotain kastikkeentapasta...Mulla on kaapissa pino dippikastikepusseja, esimerkiksi taco -kastike on jäätävän hyvää keitetyn perunan kanssa.

Mun pitää miettiä tätä, tuskin se kauheesti vaikuttaa koska päiväannos ei kuitenkaan muutu määrällisesti.

Kirjotin kauppalistaa huomiselle, sushitarvikkeita ja vihantaa muutenkin, rahkaa ja raejuustoa pitää shopata kanssa. Ja light limsaa, juhannus kuitenkin tulossa niin perinteisesti pitää pulloa kallistaa :) 

Jos paino putoo yhtä hitaasti kuin tähänkin asti seuraavat päivät, niin tää kolmas viikko saa luvan riittää. Katon tiistai-aamuun asti, ja sit alotetaan uusi systeemi, jutta on nähty. Jotain pläänejä oon jo suunnitellu, mutta niistä tarkemmin sit jos ja kun on ajankohtasta.